IMG_0087 (2)

Kleine klasjes, persoonlijke begeleiding

De sfeer bij Het HuiswerkLab zorgt ervoor dat je snel vooruitgang boekt. De klasjes zijn klein en er is altijd minstens één begeleider voor iedere vijf leerlingen. Zo zit je nooit lang met een vraag.

 

Minder afleiding

Sommige leerlingen kunnen prima thuis leren, maar dat kan lang niet iedereen. Op je eigen kamer kan de verleiding groot zijn om met iets anders bezig te gaan.
Buiten schooltijd zijn er natuurlijk genoeg andere leuke dingen te doen. Voor je het weet heb je weer een uur WhatsApp berichten uitgewisseld met vrienden, of doelloos foto's bekeken op Instagram. Soms heb je het zelfs niet eens door dat je met andere dingen bezig bent, terwijl je eigenlijk van plan was om met school bezig te zijn. Het kan best moeilijk zijn om je in je eentje lang genoeg op het schoolwerk te concentreren.

 

motivatie (4)

Focus

Bij het HuiswerkLab, heb je dat probleem niet. Wij helpen je focussen op je werk, zo dat je efficiënt gebruik maakt van de tijd die je er voor hebt uitgetrokken. Als je toch even je concentratie bent verloren, dan helpen we je herinneren waar je ook al weer mee bezig was. Hoe harder je werkt, hoe eerder je alles af hebt en wat anders kunt gaan doen.

 

Thuis tijd voor leuke dingen

Door zo veel mogelijk van je huiswerk bij ons te doen, wordt de sfeer thuis vaak ook beter. Als ouder heb je niet altijd zin om je kinderen voortdurend dingen op te dragen waar ze geen zin in hebben. Zo kan het aan de keukentafel weer over de leukere dingen van het leven gaan.